Carly & Julie oprichters van CloverLiving.com

Over
Clover Living

Hi!

Wij zijn Carly en Julie, samen het creatieve brein achter Clover Living!

Als ouders weten we hoe lastig het kan zijn om je eigen stijl te combineren met het blij maken van je kleintjes. Daarom zijn we Clover Living gestart! 

We konden namelijk zelf geen mooie kindermeubels vinden die stijlvol, betaalbaar en duurzaam waren, terwijl ze ook nog eens leuk zouden zijn voor de kids om mee te spelen. Dus besloten we het heft in eigen handen te nemen en ons eigen kinderbureau te ontwerpen!

Bij ons vind je design, functionaliteit en plezier voor het hele gezin. En daarom zeggen wij:

Clover Living – Style with a Smile!

Carly

Hallo, ik ben Carly, ik ben gek op interieurontwerp, ik ben getrouwd met Marijn en moeder van Fee en Tijn.

Voordat ik aan Clover Living begon, was ik HR professional (samen met Julie!). Het mooiste van mijn baan heb ik altijd het motiveren van mensen gevonden, zodat ze het vertrouwen voelen om hun dromen na te jagen. 

Maar op een bepaald moment vroeg ik mezelf af; wat is mijn droom? Het antwoord kwam gemakkelijk; dat is zelf ondernemer zijn, met mijn passie voor kinderen en interieurontwerp. Zo ben ik begonnen om mijn eigen Clover Living droom te creëren.

Julie

Hi, ik ben Julie. Moeder van Lou & Sonny, getrouwd met Yuri en ik leef voor creativiteit en design.

Ik probeer altijd nieuwe dingen uit. Van het ontwerpen van wall-art tot het publiceren van kinderboeken! In mijn HR werk (samen met Carly!) heb ik altijd genoten van werken in kleine - soms - chaotische teams. Maar vooral, samen streven naar een gemeenschappelijk doel.

Met Clover Living komt alles samen waar ik blij van word. Creativiteit, design, kinderen, ondernemen en ja... ook een beetje chaos!