Verzenden

Als je vragen hebt over je bestelling mail dan naar [email protected] en wij zullen je mail zo snel mogelijk beantwoorden!

Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je direct een bevestigingsmail. Via de knop 'view order' kun je jouw bestelling volgen. Daarnaast ontvang je ook altijd een verzendbevestiging met track and trace.

Als je een bestelling plaatst op een werkdag voor 15.00 uur wordt het dezelfde dag nog verzonden.
Nederland: In de meeste gevallen heb je jouw bestelling binnen 1 - 2 werkdagen al in huis!
Europa: In de meeste gevallen heb je jouw bestelling binnen 3 - 5 werkdagen in huis.

Retouren

Jammer dat je niet blij bent met je bestelling. Uiteraard kun je jouw artikel retourneren mits het voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt het artikel maximaal 14 dagen op zicht.
  •  De retourkosten zijn voor eigen rekening en dienen voldoende gefrankeerd te zijn.
  •  Artikel(en) zijn ongebruikt, onbeschadigd en in originele & onbeschadigde verpakking.
  •  Retourzendingen blijven de verantwoordelijkheid van de verzender tot het daadwerkelijke ontvangst.
  •  Je ontvangt binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

Stuur een mailtje naar [email protected] en je ontvangt de instructies per mail.

Bekijk hier ons volledige retourbeleid.

Wat vervelend dat je een klacht hebt. Uiteraard staan wij klaar om je te helpen! Stuur binnen twee dagen een mail met uitleg en foto's naar [email protected] en wij zoeken naar een passende oplossing! Je ontvangt uiterlijk binnen 5 dagen een reactie.

Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] (dezelfde voorwaarden gelden als een retourzending).

Clover Living Wall Desk

Op de website en op onze socials proberen we je zoveel mogelijk stijlen te laten zien waar de kleuren Alfie, Pippa en Olly mooi bij passen. We hebben zorgvuldig deze kleuren geselecteerd omdat ze vrijwel altijd mooi blenden bij je interieur. De Alfie is neutraal en past vrijwel bij iedere andere kleur. De Pippa matcht erg mooi met herfstkleuren maar ook paarse tinten staan de Pippa goed. De Olly kan goed met blauw grijze tinten, maar past eigenlijk ook in iedere stoere of neutrale kamer.

De Wall Desk wordt gemaakt van gecertificeerd beukenhout waardoor het bureau jarenlang mee kan. De Wall Desk verpakking is volledig te recyclen. En omdat wij begrijpen dat jouw kleine snel groeit, hebben wij naast de keuze voor het duurzame hout en de recyclebare verpakking, de Wall Desk zo ontwikkeld dat het met jouw kindje meegroeit. Ook nadat je de verhogers hebt ingezet, staat het Wallboard nog steeds super stijlvol op een tienerkamer. 

De Wall Desk wordt gemaakt van massief, duurzaam gecertificeerd hout. We hebben gekozen voor een MDF top en beukenhouten poten welke gezien de stevigheid, stabiliteit en duurzaamheid perfect zijn voor kindermeubels.

De verpakking vinden wij al een cadeautje op zich. En de doos is al zo’n onwijs groot cadeau, dat je veel papier nodig hebt, wil je hem nog jasje geven. Helaas kunnen wij dat niet voor je doen, maar wij weten zeker dat je bij het zien van onze verpakking geen papier meer nodig hebt.

We raden aan al onze producten te reinigen met een zachte, vochtige doek. Vermijd schuurmiddelen of agressieve chemicaliën!

Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan je de Wall Desk helemaal in stijl en verantwoord gebruiken. We hebben uiteraard rekening gehouden met de ergonomie. Want vanaf ongeveer 7 jaar,  schuif je de verhogers eronder en groeit de Walll Desk gewoon nog een paar jaartjes mee! Het tijdloze Wallboard past zelfs daarna nog perfect op een tienerkamer.

De Wall Desk is van massief hout en dat merk je wel als je hem optilt. We hebben er rekening mee gehouden dat je de kruk en de tafel makkelijk verzet, maar dat hij wel goed stevig op de vloer staat. De kruk weegt 7 kilo en het bureau zo’n 13 kilo. Het Wallboard heeft een perfecte dikte (niet te dik, niet te dun) met een gewicht van, net als de kruk, ongeveer 7 kilo. 

De Wall Desk heeft een hoogte van totaal 1530mm en een breedte van 710mm. De afmetingen per item zie je op de afbeelding hieronder. Als je de raisers onder de Wall Desk plaatst, komt er 9 cm bij.

De Wall Desk heeft een hoogte van totaal 1530mm en een breedte van 710mm. Als je de raisers onder de Wall Desk plaatst, komt er 9cm bij.

De Wall Desk is ontworpen met het oog op ergonomie en comfort.

Ook als je kindje groeit, groeit de Clover Wall Desk mee!