De Clover Living Wall Desk

De Clover Living Wall Desk is het kinderbureau dat jouw stijl combineert met de creatieve fantasiewereld van je kids. Het stijlvolle Dutch Design met innovatieve elementen maakt van de Wall Desk een uniek kinderbureau dat wèl gezien mag worden. En doordat ze in hoogte verstelbaar zijn groeien ze mee met je kids zodat jij én zij er jarenlang plezier van hebben. Dat is wat wij noemen; Style with a Smile!

Het kinderbureau

De Clover Living Wall Desk bestaat uit 3 onderdelen: het bureau, het krukje met opbergruimte en het magnetische wallboard. Ze zijn ook los te bestellen (en onweerstaanbaar!), maar bij elkaar is het helemaal een plaatje!

Bekijk wat bij jou en je kind past.

3 kleuren

Zacht en sfeervol

De bureaus komen in 3 verschillende kleuren die passen in elk interieur: Pippa Peach, Olly Olive en Alfie Almond.

Afmetingen

Wat is het beste plekje in huis? Gaat dat wel passen? Bekijk de afmetingen hiernaast en stel je alvast voor hoe dit pareltje in jouw huis zou staan! Nieuwsgierig geworden?

Op zoek naar inspiratie?

Ons kinderbureau is zo ontworpen dat je er je hele eigen stijl op toe kunt passen. Zo wordt elk kindermeubel uniek voor jou en je kids! Ben je benieuwd wat voor moois anderen gemaakt hebben? Laat je hier meenemen in een wereld van sfeervol ontwerp, creativiteit, productiviteit en spel!