Kinderbureaus Kinderbureaus

De Clover Living Wall Desk

Ontdek het perfecte kinderbureau. De Clover Living De Wall Desk is een prachtig voorbeeld van Dutch Design en meer dan alleen een kinderbureautje. Het is een slimme keuze voor je kind en een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met ons innovatief houten kinderbureau met stoel, opbergruimte en magnetische achterwand kunnen jij en je kind al jullie creativiteit kwijt! Dat is wat wij noemen, Style with a Smile.

De 5 Voordelen van het hebben van een kinderbureau voor je kind!

Een kinderbureau is een heerlijke  speelplek waar je kind kan groeien, leren en zichzelf kan zijn. Hier zijn enkele redenen waarom een kinderbureau een must-have is vanaf de peutertijd van je kind.

  1. Eigen Plekje: Geef je kind een speciaal hoekje waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.
  2. Creatieve Vrijheid: Een creatief canvas voor alle teken-, knutsel- en bouwavonturen.
  3. Lekker overzichtelijk: Een vaste plek helpt om alle schatten en spulletjes netjes en geordend te houden.
  4. Verantwoordelijkheidsgevoel: Je kind leert spelenderwijs zorg te dragen voor zijn of haar eigen spullen en ruimte.
  5. 'Grote mensen' gevoel: Ze voelen zich belangrijk met een 'eigen werkplek', net als papa of mama.

Pakketten

We bieden je mogelijkheden om je eigen pakket samen te stellen. Je kunt gaan voor alleen het basis kinderbureau, maar ook voor het complete kinderbureau met achterwand, het krukje met extra opbergruimte én magnetische accessoires. Wat je ook kiest, elke optie is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Hieronder vind je alvast de meest gekozen pakketten.

Thema Pakket

Kinderbureau met magneetbord en plankje.

+ bureauverhogers
+ extra breed krukje met opbergruimte
+ 1 magneet thema (piraat, fee of kantoor)

€349 (je bespaart ruim €95)

In 3 kleuren beschikbaar

Kies je kleur + thema

Design Pakket

Kinderbureau met magneetbord en plankje.

+ bureauverhogers
+ extra breed krukje met opbergruimte
+ magnetische letters & getallen
+ magnetische pennenbakjes
+ vilten hangplant

€389 (je bespaart ruim €115)

In 3 kleuren beschikbaar

Kies je kleur + thema

Basis Pakket

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Kies je kleur

Afmetingen

Wat is het beste plekje in huis? Gaat dat wel passen? Bekijk de afmetingen hiernaast en stel je alvast voor hoe dit pareltje in jouw huis zou staan! De bureaus komen in 3 verschillende kleuren die passen in elk interieur:

  • Pippa Peach (perzik roze)
  • Olly Olive (pastel groen) en
  • Alfie Almond (licht beige).

Vergeet ook jezelf niet!

Wij vinden dat een kinderbureau niet alleen aan de wensen van je kind moet voldoen, maar ook passen binnen jouw interieurstijl. Daarom zeggen wij: Style with a Smile. Ons hele kinderkamer assortiment, variërend van het houten kinderbureau, de magnetische achterwand, het krukje met opbergruimte en alle thema’s en accessoires zijn zo ontworpen zodat jij ze helemaal naar je eigen hand kunt stylen en ze in elke ruimte kunnen schitteren.

Voor peuter, kleuter en jonge kinderen

Duurzaamheid, comfort en gemak zijn belangrijk voor ons. Daarom hebben we twee slimme verhogers verstopt onder het houten kinderbureau! Hiermee kun je ons bureau gebruiken als peuterbureau, kleuterbureau en als de kinderen naar de basisschool gaan.

Duurzaam: Onze verhogers tillen het kinderbureau moeiteloos 9 cm omhoog, waardoor het meegroeit van peutertijd tot het begin van de tienerjaren.

Flexibel: De verhogers schuif je zonder schroeven of boren onder het bureau, en je past de hoogte net zo makkelijk weer aan door ze te verwijderen. 

Netjes opgeborgen, altijd bij de hand. De verhogers kunnen worden opgeborgen onder het bureau. Netjes uit het zicht, maar altijd bij de hand voor het geval je ze nodig hebt.

Kinderbureaus

Maak je kinderbureau compleet met Clover Originals accessoires

De Clover Living Originals zijn een reeks accessoires speciaal ontworpen om de functionaliteit en uitstraling van de Wall Desk te verhogen. Van praktische opbergoplossingen tot speelse decoratieve items, we hebben alles om het kinderbureau helemaal van jou te maken.