Zo mis je geen nieuwe akties, promoties en kortingscodes!!

Een cadeau van Clover Living!

Wij vinden het leuk als we jou alles kunnen geven wat jij nodig hebt om je huis gezellig, stijlvol en kindvriendelijk te maken. 

We begrijpen dat het inrichten van een stijlvol huis met jonge kinderen een uitdaging kan zijn en dat de bomen niet altijd tot de hemel groeien. 


Daarom vinden we het belangrijk om je te vertellen over de geweldige kortingscodes, promocodes, vouchercodes en kortingsbonnen die we regelmatig uitdelen zodat het soms net wat makkelijker wordt om onze mooie spulletjes in huis te halen!

In deze blogpost leggen we uit hoe je van deze aanbiedingen kunt profiteren en waarom je je zeker moet inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Als drukke ouder wil je natuurlijk het beste voor je gezin, maar ook graag een mooi en gezellig huis. Bij Clover Living snappen we dat balans vinden tussen stijl en functionaliteit niet altijd makkelijk is.

Daarom organiseren we regelmatig kortingsacties en promoties, zodat jij net wat meer kunt bereiken met minder.

Onze kortingscodes en vouchercodes zijn vaak verbonden aan speciale samenwerkingen met andere merken en creators, de seizoenen van het jaar of bijzondere dagen! 

Of je nu op zoek bent naar naar een uniek en stijlvol kinderbureau, leerzame en leuke decoraties voor de kinderkamer, of handige opbergoplossingen; wij willen dat je huis een plek is waar je trots op kunt zijn, zonder in te boeten op jouw stijl en het speelplezier voor je kleintjes.

Hoe werken kortingscodes bij Clover Living?

Het gebruik van een kortingscodes bij Clover Living is eenvoudig en snel. Wij houden namelijk niet van ingewikkeld doen 😀 

Je volgt eenvoudig de volgende stappen:

  1. Kies je producten: Voeg je favoriete items toe aan je winkelmandje. Denk naast het Clover Living Wall Desk ook eens aan die mooie opbergmanden voor speelgoed, zachte kussens en de super leuke magnetische accessoires.

  2. Voer je kortingscode in: Tijdens het afrekenproces zie je een veld waar je je kortingscode of cadeaubon kunt invoeren.

  3. Geniet van je korting: De korting wordt automatisch toegepast op je totaalbedrag, waardoor je meer kunt kopen voor minder.

Mis geen enkele deal: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties en exclusieve aanbiedingen en kortingcodes? Schrijf je dan in voor de Clover Living nieuwsbrief onder aan deze pagina! 

Door je in te schrijven, ontvang je niet alleen de laatste updates over onze kortingscodes en promoties, maar krijg je ook een gratis cadeau ter waarde van €19,95. Als welkomsgeschenk sturen we je namelijk een prachtige magneetset die zowel leuk als leerzaam is voor je kinderen.


Onze nieuwsbrief is jouw geheime wapen om maximaal te profiteren. We sturen je regelmatig updates over nieuwe producten, seizoensgebonden aanbiedingen en exclusieve kortingscodes 

Dit betekent dat je altijd een stapje voorloopt op andere ouders en je de beste deals kunt bemachtigen voor jezelf en je kids! 😀

Plan je

Wij zijn trots als jij een stijlvol en speels thuis weet te creëren met onze artikelen.

Onze kortingsacties zijn er om je de die mogelijkheid te bieden en de drempel een beetje te verlagen.

Vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken voor de nieuwste kortingscodes en vouchercodes. En als je echt geen enkele deal wilt missen, schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang je gratis magneetset!


Handtekening Carly en Julie