🌿 Duurzaam Stijlvol Kindermeubel van Clover Living🌿

Het kindermeubel van Clover Living is net zo duurzaam als het stijlvol is

Hallo lieve mensen! 🌟

We houden net zoveel van stijl als van die grote, prachtige planeet van ons. Laten we dus eens bespreken hoe wij Clover Living eraan werken om een duurzaam kindermeubel te ontwikkelen en duurzaamheid in elk aspect van ons product te krijgen. En we zullen maar direct eerlijk zijn: we zijn er nog lang niet! Er is nog zoveel meer dat we graag zouden willen doen! Maar we komen elke dag een stapje dichterbij, met een beetje hulp van jou!

Dit doen wij al samen met hulp van onze leveranciers en met hulp van jou!


🌳 Wij houden van hout 🌳

Dat lees je goed! Onze meubels zijn niet alleen adembenemend mooi; ze zijn ook vriendelijk voor onze bossen. Hoe, vraag je? We gebruiken FSC-gecertificeerd hout dat duurzaam is geproduceerd, Deze bomen krijgen de VIP-behandeling die ze verdienen.🌲


📦 Inpakken, uitpakken – recyclen! 📦

Onze verpakking is als die perfect passende spijkerbroek: nauwsluitend maar daardoor ook extra milieuvriendelijk. De verpakking is bijna volledig plasticvrij. We gebruiken recyclebare verpakkingen, en zelfs drukproeven van accessoires als verpakkingsmateriaal!  Want eenmalig gebruik is niet meer van deze tijd. Maar kijk, we kunnen het niet zonder jouw hulp! Scheid daarom het verpakkingsmateriaal en lever het in bij de daarvoor bestemde recycling punten bij jou in de buurt.


🛋️ Gebouwd om lang mee te gaan 🛋️

Onze meubels zijn niet zomaar een flirt. Dit is de langdurige relatie waar je van droomt, maar dan in meubelvorm. De slimme verhogers verhogen het bureau als het nodig is, zodat je kinderen van peuter tot tiener van het bureau kunnen genieten. En wanneer ze het bureau echt ontgroeid zijn? Bewaar het dan als bijzettafeltje, verkoop hem via een kringloopwinkel of geef hem uit liefde weg aan kersverse ouders! Het is ontworpen voor een lange levensduur, dus geef het door!

De verhogers zorgen ervoor dat je het kindermeubel van peuter tot tiener kunt gebruiken

💡 Maar wacht, er is meer! 💡

Oké, we snappen het; we zijn nog niet de Beyoncé van duurzaamheid. Maar we werken eraan! Het draait allemaal om die groei en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, ecologische manieren om te vergroenen.

Dingen waar we momenteel aan werken!

  • Vergroten van het gebruik van gerecycled bron- en verpakkingsmateriaal
  • Verwijder al het plastic uit onze verpakkingen
  • Vermindering van transportkosten en Co2-uitstoot

Een duurzaam kindermeubel ontwikkelen doen we samen. Dit is hoe wij het zien

Elke aankoop die je bij ons doet, is als een stem voor duurzaamheid. Als je bij Clover Living winkelt, koop je niet alleen een stijlvol stuk, je investeert ook in onze ambitie om meer duurzaam te worden. Het is een win-winsituatie.


Dus bedankt, jullie geweldige Clover liefhebbers, dat je deze eco-chique reis met ons wilt afleggen. Dankzij jouw steun kunnen wij onze grenzen blijven verleggen. Laten we samen een wereld creëren die even duurzaam als stijlvol is.


Tot die tijd: hou het stijlvol, hou het duurzaam en vooral: hou het echt! 💚✨


handtekening Carly en Julie