Combineer hip magnetisch speelgoed met het Clover Living Kinderbureau

Spelen met Magna Magneten, Connetix en Coblo magneten op het Clover Living Wall Boardl

Recentelijk heeft de trend van magnetisch speelgoed, zoals van de merken Magna Tiles, Connetix en Coblo, een nieuwe dimensie toegevoegd aan de manier waarop kinderen spelen en leren. Deze trend combineert perfect met de Clover Living Wall Desk. 


Wij hebben dit magnetisch speelgoed samen met onze kids getest en ontdekte dat de combinatie een unieke speelervaring biedt!

Het magneten speelgoed in de doos
Uitpakken en spelen maar met die magneten

De Kracht van Magnetisch Speelgoed

Magnetisch speelgoed is niet alleen heel leuk voor kinderen, maar het stimuleert ook hun creativiteit en ruimtelijk inzicht. Magnetische speelgoed sets bieden eindeloze mogelijkheden voor bouwplezier. Kinderen kunnen helemaal hun eigen bouwwerkjes maken, van eenvoudige vormen tot hele complexe constructies. 


Daarnaast merken we dat ook onze eigen wallboard magneten het samen spelen stimuleren. Dit is niet alleen leuk om te zien, maar ook goed voor de sociale ontwikkeling van kinderen.

Spelen met magneten werkt super goed in combinatie met Clover Living
Een hele mooie creatie met de Connetix en Coblo magneten

Het ruime oppervlakte van het Clover Living kinderbureau maakt het natuurlijk fijn om met magnetisch speelgoed allerlei magnetische creaties op te bouwen, maar wij vroegen ons af of het magnetische speelgoed ook zou werken op ons wallboard! Een kleine test leert ons dat de losse elementen perfect plakken op het wallboard - zelfs met een beetje diepte - al moet je dan wel voorzichtig te werk gaan! 

De Magna, Coblox en Connetix magneten werken zelfs in 3D

Conclusie: Een stimulerende en creatieve combinatie

Het gebruik van magnetisch speelgoed in combinatie met de Clover Living Wall Desk zorgt voor een unieke speelervaring. Kinderen kunnen bouwen op het bureau en creaties vervolgens 'plakken' op het magnetische wallboard. 


Deze combinatie zorgt voor een unieke speelomgeving waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het moedigt creativiteit, samenwerking en innovatief denken aan. 


Wat ons betreft, en vooral wat onze kinderen betreft is dit magnetische speelgoed een leuke aanvulling op ons kinderbureau! 

LIEFS,

Handtekening Julie & Carly